Er zijn recentelijk een aantal artikelen verschenen over Eric.
Onder andere in het AD, Speakers Academy Magazine en Psychologie Magazine over dromen, voorbereiding, doorzettingsvermogen en natuurlijk het klimmen.

 

Eric doet vierde poging Mount Everest te bedwingen – AD 12 mei 2016

 

EricArnold_AD12-05-2016

Drie keer stond Eric Arnold bijna op de top van de Mount Everest. Bijna. Slecht weer, een lawine en een aardbeving hielden hem steeds af van dat glorieuze moment. Deze week waagt hij een nieuwe poging.

Oeps. De plasfles vergeten te legen. Het is een misser die ervaren bergbeklimmers niet zo snel zal overkomen, maar als avonturier Eric Arnold het toch één keer niet doet, weet hij meteen weer hoe genadeloos de Mount Everest is met beginnersfouten.

Lees hier het hele artikel.

 

 

 

“Droom tot over de horizon” – Eric Arnold in het Speakers Academy Magazine

 

Eric in Speakers Academy Magazine-1605-thumb

 

“EEN OUDE LEESMAP BIJ DE KAPPER

Het begon op mijn negentiende bij de kapper. In een oud tijdschrift las ik over de Mount Everest en was meteen geïntrigeerd. Met niet meer dan een grote droom begon mijn avontuur bij de start, een beginnerscurcus klimmen. ….”

Lees hier het volledige artikel.

 

 

Eric Arnold in Psychologie Magazine – mei 2016

 

Eric_Arnold_in_Psychologie_Magazine_mei2016-Thumb

“Eric Arnold(35) is fulltime teamleider gemeente Rotterdam
Traint 10-15 uur per week voor de Mount Everest

In de Bergen zie ik soms de overblijfselen liggen van klimmers die onderweg zijn doodgevroren. Als ik dan na thuiskomst in de file sta, kan ik me daar niet over opwinden. Door de expedities kan ik beter relativeren….”

Lees hier het volledige artikel.