Everest 2012

MNO VERVAT Everest Interim Lekkerkerker Rotterdam Basecamp Soluitons & Gulf Air

Everest-Interim

Logo Everest Interim

Everest Interim Management is de thuisbasis van hooggekwalificeerde technici. Bedrijven presenteren er lastige problemen, hoogvliegers hun bekwaamheden. Everest brengt hen stap voor stap aan de top. De vraag van opdrachtgevers bepaalt hoe zij aan de slag gaan. De voorbereiding is altijd grondig, als betrof het een Everest expeditie. Everest-interim maakt een plan van aanpak, formeert de beste mensen voor de job en traint hen voor de beste prestaties.

Everest-interim wil samen naar de top. Als één hecht team. Met oog voor de verraderlijke weersomslag onderweg. Met rugzakken vol alternatieve routes om verder te kunnen klimmen. Everest-interim houdt voortdurend rekening met het onvoorziene, maar vooral zien ze kansen. Everest-interim is dol op lastige klussen. En dat is het doel: uitblinken. In deskundigheid, vindingrijkheid, betrokkenheid, vasthoudendheid. Het doel van de Everest-interim en mijn expeditie is gelijk, de top bereiken.

Lekkerkerker Rotterdam

Lekkerkerker Rotterdam logoLekkerkerker Rotterdam is een van oorsprong echt Rotterdams bedrijf, dat in meer dan honderd jaar van een regionaal naar een nationaal en uiteindelijk naar een internationaal bedrijf is gegroeid.

Lekkerkerker Rotterdam bestaat uit een verhuurbedrijf en een sloopbedrijf die zich ontwikkeld hebben tot de meest toon aangevende bedrijven in de beide vakgebieden. Het Verhuurbedrijf verhuurt en verkoopt aannemersmaterialen, zoals diverse maten rijplaten en draglineschotten. Het Sloopbedrijf beheerst het vak en beaamt dat het aannemen van sloopwerken valt of staat met efficiency. Lekkerkerker verricht sloopwerkzaamheden, demonteren en verrichten bodem- en asbestsaneringen. Meer informatie over Lekkerkerker is te vinden op lekkerkerker.com.

 

BaseCamp Solutions

Dia1BaseCamp Solutions is een no-nonsense bedrijf met ruime ervaring in Sourcing en Supply Chain Management, die zich gespecialiseerd heeft in Managed Service Solutions op het gebied van HRM, Facilitair Management en Logistiek. BaseCamp Solutions neemt de verantwoordelijkheid voor de gehele toeleverketen en ontzorgt en ontlast haar klanten zo op operationeel, administratief en tactisch gebied. BaseCamp Solutions werkt via een integrale doch pragmatische en gedifferentieerde aanpak. BaseCamp Solutions is voor haar klanten de intermediair / single point of contact (1 loket en 1 team) naar de leveranciersmarkt zorgt er zo voor dat de klant zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten (de business), zijn doelstellingen realiseert en zo zijn ambities waar kan maken. De bedrijfsfilosofie van BaseCamp Solutions is gebaseerd op het bergbeklimmen vandaar dat dit een mooie aanvulling is op de expeditie.

Meer informatie over BaseCamp solutions is te vinden op www.basecamp-solutions.nl

 

Premium sponsor MNO Vervat

logo-mnovervatPremium sponsor MNO Vervat is actief op de markt van grote infrastructurele werken in onder meer Nederland, het Caribisch gebied en Suriname. Het speerpunt van de bedrijfsfilosofie is het aanbieden van een totaalpakket: van spoorbouw tot wegenbouw en van tunnelbouw tot verkeersregeling. MNO Vervat staat full service aannemer voor het aangaan van uitdagingen en is altijd op zoek naar nieuwe wegen.

MNO Vervat: een vooraanstaande positie

In Nederland wonen ruim 16 miljoen mensen op een klein oppervlak. We stellen allemaal hoge eisen aan onze mobiliteit en onze woon- en werkomgeving. De infrastructuur is daardoor voortdurend in beweging; met uitbreidingen, nieuwe knooppunten en extra trajecten. Maar ook met reconstructies, renovaties en onderhoud. Dit betekent dat er in een vol land – met voor een groot deel een problematische bodem – een innovatieve, technologisch hoogwaardige en milieuvriendelijke aanpak nodig is, met gebruik van de meest geavanceerde materialen. In deze dynamische sector neemt MNO Vervat een vooraanstaande positie in. Samen met onze zuster- en dochterbedrijven De Jong Infra Services en Krul Waterwerken bieden we een zeer breed dienstenpakket. Door onze uitgebreide ervaring op onder meer het gebied van wegen-, water-, rail- en utiliteitsbouw kunnen we met zowel traditionele als innovatieve methoden werken.

Meer informatie over MNO vervat kunt u vinden op www.mno.nl

 

De Reisdokter ondersteunt de Basecamp Solutions – MNO Vervat Everest expeditie

reisdokter_nieuw_logoDe Reisdokter staat de reiziger sind 2002 terzijde met deskundige voorlichting, vaccinaties, malariapreventie en medical kits. De reisdokter wordt geleid door expeditiearts Ronald Hulsebosch. Ronald is de expert op het gebied van hoogte en medische zaken. Zo begleidde hij onder ander de K2 expeditie van Ronald Naar en de eerste Nederlandse Noordpool expeditie. Ronald zal vanuit Nederland medische adviezen geven aan mijn expeditie. Meer informatie over de reisdokter is te vinden op www.dereisdokter.nl/

 

Silver sponsor Gulf air

gulf_air_logoSilver sponsor van de mounteverest2012.nl is Gulf Air. Gulf Air is de luchtvaartmaatschappij om voordelig en comfortabel naar de himalay te reizen. Vanwege de optimale prijs-kwaliteitverhouding, de hoge viegfrequentie en gunstige bagage voorwaarden is Gulf Air zeer populair onder expeditieklimmers en trekkers die naar de Himalaya gaan. Gulf Air ondersteunt de Basecamp Solutions -MNO Vervat Everest expeditie door kosteloos de enorme hoeveelheid luchtvracht te vervoeren.