Everest 2016

Adventure Partners

Wonder boven wonder lukt het om mijn expedities gesponsord te krijgen. Mijn Everest 2016 expeditie is alleen maar mogelijk door de onvoorwaardelijke financiële  steun van de onderstaande sponsors;

procam

Procam
Procam is de specialist in het vinden en ontwikkelen van hoogopgeleide IT Talenten. Dit doen wij met het TalentWings Programma. Een compleet verzorgd programma waar IT starters worden gematched met verschillende opdrachtgevers op alle technieken en functies binnen de IT.

 

Actrionactrion-groot
Actrion Accountants Openhartig en bevlogen, toegewijd en persoonlijk. De Actrion accountants en belastingadviseurs zijn al meer dan vijfendertig jaar steun en toeverlaat voor vele ondernemers in de regio Rijnmond. Wij geloven in persoonlijke aandacht, alertheid en je houden aan de afspraken. Een adviseur die rust kan creëren en ondernemers kan laten toekomen aan de dingen die ze écht leuk vinden, doet het goed. Want je wilt niet alleen zakelijk succesvol zijn en enkel die verre toekomst willen verzekeren, maar ook de dingen kunnen doen die het leven zo aangenaam maken. Gewoon, omdat je nú leeft!

FivestringFivestring
Fivestring inspireert complexe veranderingen met authentiek en creatief leiderschap. Wij zetten mensen in hun kracht, zodat zij weer het verschil mogen en kunnen maken. Wij bieden high-end interim & programma management, workshop facilitatie, intensieve coaching en leiderschapsreizen gericht op waardevolle doorbraken met blijvende impact.  In alles wat we doen staat daarbij onze filosofie “Lead the Change – Change the Lead” centraal. Hierbij is onze ogen de mooiste vorm van leiderschap het creëren van nieuw leiderschap en zien dat de ingezette beweging ook bij onze afwezigheid blijft doorgaan. We zijn overtuigd van de kracht van visualisaties, doorleving en non-conventionele werkwijzen. Onze signatuur is het in contact brengen van de zakelijke wereld met die van topsport, spiritualiteit en muziek om mensen in de kern te raken en authentieke oplossingen mogelijk te maken met resultaten die er echt toe doen.


BurandoBurando logo
Burando ondersteunt al sinds Everest 2013 mijn expedities.

Burando Maritime Services offers a unique combination of services and products in a One Stop Shop concept. Our clients, both inland and seagoing vessels visiting the ARA region, can be assured of a smooth and convenient port stay.

Our motto is “a deal is a deal” which is typical for the Rotterdam hands-on mentality. Customer satisfaction is one the company’s key objectives and we take pride and satisfaction in exceeding our customers’ expectations. This is achieved by proactive involvement with the customer from a problem-solving and service-focused approach. Being up-to-date in the latest market developments, in combination with our customer-orientated approach accentuates and further amplifies our maritime services. See our website for more information.

Eric supports

Eric zijn Mount Everest 2016 heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting ALS – Project MinE en Treeway

Stichting ALS – Project MinEProjectMinE_logo

Project MinE is een grootschalig genetisch onderzoek naar de oorzaak van ALS en naar concrete aanknopingspunten voor een effectieve behandeling van deze dodelijke aandoening. Het streven is het DNA van 15.000 mensen met ALS in kaart te brengen (d.w.z. de DNA-profielen worden bepaald) en te vergelijken met het DNA van 7.500 controlepersonen, op zoek naar genetische verschillen die te maken hebben met het ontstaan van ALS.tichting ALS Nederland heeft samen met de initiatiefnemers van het project, de twee Nederlandse ALS-patiënten Bernard Muller en Robbert Jan Stuit en wetenschappers van het ALS Centrum de handen ineen geslagen en zichzelf ten doel gesteld geld voor project MinE binnen Nederland op te halen. Voor meer informatie zie www.projectmine.com

Treeway – Accelerating ALS Therapy Developmenttreeway

Treeway has been formed by the words tree of life and pathway of a disease, for the founders the symbolic way towards a cure. We foresee that medication, research and care will change dramatically in the coming decades and patients will become an essential part of this process in their pursuit for cures in rare and common diseases.

Everyone can make a difference and our slogan “one man can and will find a way, why not be that man…” underpins our drive.

www.treeway.nl

Organisatie Everest expeditielogoAC

Bijna iedere klimmer maakt gebruik van een logistiek partner bij het beklimmen van de Mount Everest.  Ik klim met de in Nepal wonenende Nederlander Arnold Coster.  Met Arnold kun je veel kanten op, van een scherp geprijsde expeditie naar top-end met alle luxe die je wenst.  In die scherpe prijs zit veel,  sherpa ondersteuning, goed eten en een ervaren expeditieleider. Arnold heeft al meer dan dertig expedities begeleid over de hele wereld. Drie keer stond hij al op de Everest, 10x op een 8000-er. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn lach is tot ver buiten het basiskamp hoorbaar!