Everest 2014

Adventure Partners

Eric zijn Everest 2014 expeditie is alleen maar mogelijk door sponsoren die Eric steunen.

V8 Racing

v8

V8 racing is een raceteam wat uitkomt in de international GT klasse met een Corvette C6.R. zie www.v8racingteam.com voor meer informatie.

About Burando

Burando logoBurando Maritime Services offers a unique combination of services and products in a One Stop Shop concept. Our clients, both inland and seagoing vessels visiting the ARA region, can be assured of a smooth and convenient port stay.

Our motto is “a deal is a deal” which is typical for the Rotterdam hands-on mentality. Customer satisfaction is one the company’s key objectives and we take pride and satisfaction in exceeding our customers’ expectations. This is achieved by proactive involvement with the customer from a problem-solving and service-focused approach. Being up-to-date in the latest market developments, in combination with our customer-orientated approach accentuates and further amplifies our maritime services. See our website for more information.

 

 

Eric supports

Eric zijn Mount Everest 2014 heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting ALS – Project MinE

Stichting ALS – Project MinE

ProjectMinE_logo
Project MinE is een grootschalig genetisch onderzoek naar de oorzaak van ALS en naar concrete aanknopingspunten voor een effectieve behandeling van deze dodelijke aandoening. Het streven is het DNA van 15.000 mensen met ALS in kaart te brengen (d.w.z. de DNA-profielen worden bepaald) en te vergelijken met het DNA van 7.500 controlepersonen, op zoek naar genetische verschillen die te maken hebben met het ontstaan van ALS.tichting ALS Nederland heeft samen met de initiatiefnemers van het project, de twee Nederlandse ALS-patiënten Bernard Muller en Robbert Jan Stuit en wetenschappers van het ALS Centrum de handen ineen geslagen en zichzelf ten doel gesteld geld voor project MinE binnen Nederland op te halen. Voor meer informatie zie www.projectmine.com

Organisatie Everest expeditie

logoACBijna iedere klimmer maakt gebruik van een logistiek partner bij het beklimmen van de Mount Everest.  Ik klim met de in Nepal wonenende Nederlander Arnold Coster.  Met Arnold kun je veel kanten op, van een scherp geprijsde expeditie naar top-end met alle luxe die je wenst.  In die scherpe prijs zit veel,  sherpa ondersteuning, goed eten en een ervaren expeditieleider. Arnold heeft al meer dan dertig expedities begeleid over de hele wereld. Drie keer stond hij al op de Everest, 10x op een 8000-er. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn lach is tot ver buiten het basiskamp hoorbaar!