Lezing boeken

Lezingen

Lezing Eric

Lezing Eric

Eric Arnold is professioneel beroepsavonturier, schrijver en inspirator op het gebied van leiderschap, teambuilding, resultaten halen & omgaan met tegenslag en persoonlijke effectiviteit.

Eric onderscheidt zich als spreker door sterk te koppeling te zoeken met het actuele thema’s in het bedrijfsleven. Hoe zet je een stip ver op de horizon maar bereik je die uiteindelijk door linker voor de rechtervoet te zetten? Hoe calculeer je risico’s? Eric is in staat om zijn avontuurlijke verhaal voor alle toehoorders tastbaar te maken. Eric spreekt gepassioneerd, rationeel, authentiek en professioneel. Hij onderbouwt zijn stellingen met praktijkvoorbeelden & wetenschappelijke kennis. Zijn professionele dramatische en spectaculaire eigen film- en fotobeelden doen het overige.

Via zijn expedities heeft Eric geleerd dat ‘het opzij zetten van zijn angst voor het onbekende’ en ‘het hebben van onvoorwaardelijk vertrouwen’ een krachtige manier is om dichter bij zijn doelen te komen.

Toppen en tegenslagen
Eric vertelt over het bereiken van de top tegen de achtergrond van zijn eigen loopbaan; van mavo-scholier tot docent aardrijkskunde, avonturier, schrijver en motivatiespreker. Van jongensdroom tot realiteit. Wat is er voor nodig om je dromen realiteit te laten worden en wat levert de reis ernaartoe jou op?

Antwoorden op organisatievraagstukken
Eric heeft op de mooiste, hoogste en bekendste bergtoppen van de wereld geklommen.  Hij is een inspirerende spreker die zijn toehoorders letterlijk de bergtop mee op neemt. Hij is in staat om zijn avontuurlijke verhaal voor alle toehoorders tastbaar te maken en maakt moeiteloos de koppeling naar thema’s die binnen een organisatie spelen.

Onderwerpen:
• Persoonlijk leiderschap en effectiviteit
• Omgaan met tegenslag & verandering
• Teamwork & vertrouwen
• De noodzaak van kiezen
• Succes zit in details
Eric heeft voor diverse opdrachtgevers inspiratielezingen verzorgd. Op deze pagina vindt u een selectie van reacties op lezingen van Eric

Voor het boeken van een lezing kunt u contact zoeken via het contactformulier of via 0641426447.